добре де пи4 като си харесваш немските не се ка4ваи на италианско никои не те кара аз ли4но нямам нищо против това 4е 90 процента карат немски коли все пак и тарговците на 4асти трябва хляб да ядат влез в един сервиз и преброи колко голфа има и попитаи кое не му е фабри4ен дефект ина4е за мен са много хубави но да я кара комшията а и ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ НЯКОИ ХОРА ИЗКАТ ДА КАРАТ КОЛИ ЗАЩТОТО НА КАРУ4КИТЕ ИМ МИНАВА МОДАТА
Известие
Collapse
No announcement yet.
Купих си Алфа 146 2.0 Ти Кажете нещо повече за този звяр
Collapse
X
-
А бе я чакайте и аз да се запиша в тази тема. До скоро и аз бях голфаджия, но откакто се качих да пробвам TI, не съм се качвал на голфа и вчера направо го продадох за жълти стотинки на един комшия. А TI-ката я купих още в деня на пробата. Сам си прави изводите
Comment
-
ша ви доде акъла в главите,и аз преди 4 години карах голф,ама като се качих на 145 нямаше как да слезна,да не говориме след това за ТИ-тоFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
A и пишете за тея Ti варвят ли че моята не е нещо дето да кая че е супер барза 8.4 по каталог нищо особено от 0/100 пак дето плуете голф 3 gti16 v за 8.3 не че ме кефи селската мечета ма е по барза по лека от 146 та кайете ако дарпате голф 3 ваще са резачкиAlfa Romeo 146 2.0 Ti
Comment
-
Ми аз досега с нито един Голф 3 не съм имал особени проблемиестествено става въпос за сфетофарни дръпки,иначе на Божура не съм се пускал с никой
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от MuryМи аз досега с нито един Голф 3 не съм имал особени проблемиестествено става въпос за сфетофарни дръпки,иначе на Божура не съм се пускал с никой
155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Първоначално публикувано от hsrПървоначално публикувано от MuryМи аз досега с нито един Голф 3 не съм имал особени проблемиестествено става въпос за сфетофарни дръпки,иначе на Божура не съм се пускал с никой
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
-
Първоначално публикувано от hsrЕ то е ясно коеНо въпроса не беше поставен така(ако Голфа тежеше повече или Алфата беше по-лека),а при стандартни коли и реални условия
Comment
-
Първоначално публикувано от nelimПървоначално публикувано от hsrЕ то е ясно коеНо въпроса не беше поставен така(ако Голфа тежеше повече или Алфата беше по-лека),а при стандартни коли и реални условия
Виж ми подписа-там не пише ГоУф
Мисля,че няма абсолютно никакъв смисъл да сравняваме Алфа с Голф-щом сме в тоя форум явно всички знаем кое е по-доброто
Просто колегата по-горе задеде прост въпрос-коя от 2-те Ускорява по-бързо?Пък вие почнахте:"Алфата тва,Алфата онова.."Аз може и да не съм от най-големите фенове на Алфа,но предпочитам да карам по-бавна кола(щото няма кинти за по-бърза),но смного др.качества,отколкото НЕЩО(щото нбезнам как да оприлича Гоуфа) дето щяло да върви повече
155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Kolеги благодаря ви за отговорите . Имам и друг вапрос алфата неш7то не варви като преди не бяга така добре и ходих вав боша казаха ми да идя вав сервиз на Алфа ромео ще ми кайете ли каде има вав Пловдив благодаря предварително.И да питам че снощи се дарпах сас един Fiat bravo 1.6 i варвим наравно и осещам че тапче алфата не се изрязва добре а преди след 5000 оборто полудяваше пак сега ускорява като бабичка.непрекасва варви добре но не набира добре моля савет и каде в плд да идя да се отсрани товаAlfa Romeo 146 2.0 Ti
Comment
Comment